O nama

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

O nama

Već 11 godina na području Tuzle i Tuzlanskog kantona uspješno pružamo usluge molersko-farbarskih radova kao i usluge dubinskog čišćenja tapaciranog namještaja, pranje tepiha, staza, itisona. Dugogodišnje povjerenje naših klijenata stičemo prije svega vrijednim radom, brzom i kvalitetnom uslugom koju uvijek prilagođavamo vašim individualnim potrebama.

 

U šta vjerujemo

Kao mala porodična firma sa timom stalnih saradanika, vjerujemo da je pošten rad i profesionalno pružena usluga ono što garantuje vaše zadovoljstvo, to jeste zadovoljstvo naših korisnika. Profesionalni kodeks ponašanja i efikasnost su nešto što se kod nas podrazumjeva, s tim što znamo da je individualan pristup klijentima i prilagođavanje ličnim potrebama ono što poslovnu komunikaciju čini uspješnom i prijatnom.

 

Misija

Od početka našeg poslovanja, misija nam je da stvorimo respekt i zadovoljstvo kod  naših korisnika. Zato u radu primjenjujemo standarde i najnovije trendove, i prilagođavamo ih individualnim potrebama. S obzirom da vjerujemo da svako zaslužuje čist, uredan i funkcionalan životni prostor kako bi mogao da se razvija i napreduje, svakodnevno nastojimo da još bolje upoznamo i shvatimo potrebe naših korisnika. 

 

0 0